AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite rektörü görmek

Kahve falında üniversite rektörü görmek

Kahve falında üniversite rektörü görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, çok yıpranacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına delalettir.

Kahve falında üniversite rektörü gördüyseniz:

  • Ilımlı olunması gerekiyor.

Kahve falında üniversite rektör görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite rektörü görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında rektör görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rektörle konuşmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında rektör yardımcısı görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, huzur ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rektör olmak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında üniversite kapısı görmek geçiminin yerinde olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında üniversite bitirmek ibadete ağırlık verileceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir