AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite kapısı görmek

Kahve falında üniversite kapısı görmek

Kahve falında üniversite kapısı görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında üniversite kapısı gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında üniversite kapısı görmek derin bir nefes alacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite kapısından girmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, tatsızlıkların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında üniversite puanını görmek aşama göstermeyeceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında üniversitede olmak işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının üniversite kazandığını görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite kazanamamak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, evlatların hayırsız çıkacağına alamet eder.

Kahve falında üniversite diploması almak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite kampüsü görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir