AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite rektör görmek

Kahve falında üniversite rektör görmek

Kahve falında üniversite rektör görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, geleceğinizin güzel olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, bir anda yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite rektör gördüyseniz:

  • Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında üniversite rektör görmek zor günlerin sona ereceğine, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında üniversite rektörü görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında rektörle konuşmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rektör olmak maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına delalettir.

Kahve falında rektör yardımcısı görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rektör görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversiteye başlamak elinin bollaşacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına inanılır.

Kahve falında üniversite öğrencisi olmak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir