AnaSayfa / Genel / Kahve falında rektörle konuşmak

Kahve falında rektörle konuşmak

Kahve falında rektörle konuşmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına delalettir.

Kahve falında rektörle konuşmak gördüyseniz:

  • Yapabilecekleriniz konusunda kendinizi hafife alıyorsunuz.

Kahve falında rektörle konuşmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında rektör olmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine inanılır.

Kahve falında rektör görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite rektörü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına alamet eder.

Kahve falında üniversite rektör görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında rektör yardımcısı görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına alamet eder.

Kahve falında akrabalarla konuşmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kendi ruhuyla konuşmak hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir