AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite bitirmek

Kahve falında üniversite bitirmek

Kahve falında üniversite bitirmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, rakipsiz hale geleceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Kahve falında üniversite bitirmek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında üniversiteyi bitirmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, maddi anlamda zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında üniversite bitirmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında üniversiteye yazılmak başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında üniversiteyi kazanmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında üniversite sınavını kaçırmak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversiteye başlamak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversiteye kayıt yaptırmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında üniversite görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir