AnaSayfa / Genel / Kahve falında rektör olmak

Kahve falında rektör olmak

Kahve falında rektör olmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, moralinin düzeleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rektör olmak gördüyseniz:

  • Son dakika gelişmelerine göre pozisyon almakta veya son dakika kararlarınızla belli konuların dışında kalmayı başarmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında rektör görmek büyük bir ikilemde kalacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında üniversite rektör görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında rektörle konuşmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında üniversite rektörü görmek kazancın yarı yarıya artacağına, gönül sızılarının dineceğine işaret eder.

Kahve falında rektör yardımcısı görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, kişinin muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rektör olmak buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir