Kahve falında yüksek bir puan almak

Kahve falında yüksek bir puan almak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir puan almak gördüyseniz:

  • Doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında yüksek bir puan almak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek puan almak geçim kolaylığı içinde olacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınavda yüksek puan almak önemli işler yapacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak borç yüzünden uykuların kaçacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sınavdan yüksek puan aldığını görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında sınavda yüksek puan aldığını görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek puan görmek endişe veren durumların düzeleceğine, tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınavdan yüksek puan almak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, işe zorla gidip geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir