AnaSayfa / Genel / Kahve falında savcı cübbesi giymek

Kahve falında savcı cübbesi giymek

Kahve falında savcı cübbesi giymek mutluluktan bolca nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında savcı cübbesi giymek gördüyseniz:

  • Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınızı daha iyi kullanın.

Kahve falında savcı cübbesi giymek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savcıya ifade vermek pişman olacağına, yanlışlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın savcı görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, hayallerinin suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında savcıdan kaçmak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bayan savcı görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına işaret eder.

Kahve falında savcıyla evlenmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında savcı olmak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında hakim savcı görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir