AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite görmek

Kahve falında üniversite görmek

Kahve falında üniversite görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, işlerin kapanacağına, bolluk içinde yaşanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında üniversite gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle işi bir araya getirmenizi sağlayacak yollar bulmanız keyfinizi yerine getirebilir.

Kahve falında üniversite sınavı görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, maddi açıdan ferahlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavını kaybetmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında üniversitede hoca olmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında üniversite sınıfı görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversite diploması almak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine inanılır.

Kahve falında istanbul üniversitesini görmek güzel huylarının değişeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite kazanmak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Kahve falında üniversite okumak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir