AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversiteye kayıt yaptırmak

Kahve falında üniversiteye kayıt yaptırmak

Kahve falında üniversiteye kayıt yaptırmak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversiteye kayıt yaptırmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Kahve falında üniversiteye kayıt olmak hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversiteye kayıt yaptırmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kısmetlerinin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında dershaneye kayıt olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında ses kayıt cihazı görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ne yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kayıt görmek sıkıntıların azalacağına, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayıt cihazı görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında okula kayıt olmak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacca kayıt olmak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir