AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversiteye yazılmak

Kahve falında üniversiteye yazılmak

Kahve falında üniversiteye yazılmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, tartışma yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversiteye yazılmak gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında üniversiteye yazılmak tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite gitmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite yurdu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, malını ve canını riske edeceğine delalet eder.

Kahve falında üniversiteye gittiğini görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversite kazandığını duymak aniden evlilik kararı alacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine delalettir.

Kahve falında üniversite öğretmenini görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite arkadaşı görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavını kazandığını görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir