AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversiteyi bitirmek

Kahve falında üniversiteyi bitirmek

Kahve falında üniversiteyi bitirmek işlerinin bu sayede açılacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversiteyi bitirmek gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden şeyler öğrenebilir, sosyal açıdan keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Kahve falında üniversiteyi bitirmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite bitirmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında üniversitede kaybolmak eve kapanıp, kendine döneceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında üniversite kapısı görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında üniversite öğrencisi olduğunu görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavını kazanmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine işaret eder.

Kahve falında üniversitede öğretmen olduğunu görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir