AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyma yoğurmak

Kahve falında kıyma yoğurmak

Kahve falında kıyma yoğurmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi kriz yaşanacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyma yoğurmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların büyümesine izin verirseniz olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında kıyma yoğurmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cıvık hamur yoğurmak bunu şeref sayacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sert hamur yoğurmak eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı et yoğurmak büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak yoğurmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak yapılan işte yalnız kalınacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir