AnaSayfa / Genel / Kahve falında un ve yumurta görmek

Kahve falında un ve yumurta görmek

Kahve falında un ve yumurta görmek malının da eksilmeyeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, hoş muhabbette olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında un ve yumurta gördüyseniz:

  • Etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Kahve falında un ve yumurta görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta ve un görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un yumurta görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında şeker ve un görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuval çuval un görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vuruldu unu görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında unda kurt görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında un katmak yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir