AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur toplamak

Kahve falında bulgur toplamak

Kahve falında bulgur toplamak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, dünya malı elde edeceğine, iyi halinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulgur toplamak gördüyseniz:

  • Sürekli ödün vererek huzuru sağlamak zor olabilir.

Kahve falında bulgur toplamak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına işarettir.

Kahve falında bulgur temizlemek para ve zaman ayıracağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında bulgurlu kısır görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslatılmış bulgur görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bulgur yemek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur pilavı dökmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında nohut bulgur görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir