AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş bulgur pilavı görmek

Kahve falında pişmiş bulgur pilavı görmek

Kahve falında pişmiş bulgur pilavı görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş bulgur pilavı gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya yaşadığınız bir kişiyle problem yaşayabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş bulgur pilavı görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede bulgur pilavı görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında pilavlık bulgur görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına delalettir.

Kahve falında bulgur pilavının içinde kurt görmek uzun sohbetler edeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur pilavı pişirdiğini görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlu bulgur pilavı görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine yorulur.

Kahve falında tereyağlı bulgur pilavı yemek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bulgur pilavı pişirmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, alım gücünün artmasına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir