AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev süpürmek

Kahve falında ev süpürmek

Kahve falında ev süpürmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, kalabalık günler geçirileceğine, alın terinin karşılığını alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev süpürmek gördüyseniz:

  • Fikirleriniz genellikle uygulanabilir şeyler olmakla birlikte bazıları da sizi bloke edebilir.

Kahve falında çalı süpürgesiyle ev süpürmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ev süpürmek silmek büyük bir sorun oluşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında evde toprak süpürmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının evi süpürdüğünü görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında birinin evi süpürdüğünü görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak ev süpürmek sevinileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir