AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt süpürmek

Kahve falında kağıt süpürmek

Kahve falında kağıt süpürmek üzüleceğine, pişman olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, borçlarının kapanacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt süpürmek gördüyseniz:

  • aşk veya evlilik hayatınızda anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında kağıt süpürmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kapısının önünü süpürmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ortalığı süpürmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar süpürdüğünü görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında çevreyi süpürmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin tozunu süpürmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, iş öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okulu süpürmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına işarettir.

Kahve falında yol süpürmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir