AnaSayfa / Genel / Kahve falında un satın almak

Kahve falında un satın almak

Kahve falında un satın almak yüzünde güller açacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, başarılarının devam edeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında un satın almak gördüyseniz:

  • Olayları kişisel algılamamakta fayda var.

Kahve falında un satın aldığını görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında un satın almak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine inanılır.

Kahve falında anahtar unuttuğunu görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında un hediye almak bereketin ve karın artacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına inanılır.

Kahve falında unicorn görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında unutup oruç yemek barış ve sevgi içinde olacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında un helvası yapıldığını görmek iyi habere, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir