Kahve falında un hediye almak

Kahve falında un hediye almak ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un hediye almak gördüyseniz:

  • Zayıflayan iş veya arkadaşlıklar test ediliyor.

Kahve falında un hediye almak kişinin güzel işler yapacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında un karıştırmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pakette un görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuvallarla un görmek başarıya ulaşacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında un istemek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında kepekli un görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine işarettir.

Kahve falında oruçluyken unutarak bir şey yemek yeteneklerini geliştirmeye, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında un almak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir