AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami satın aldığını görmek

Kahve falında cami satın aldığını görmek

Kahve falında cami satın aldığını görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, zararların üst üste geleceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, gözyaşının dineceğine, hevesinin kursağında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami satın aldığını gördüyseniz:

  • Alelacele yeni başlangıçlar yapma veya yeni kararlar alma durumları söz konusu olabilir.

Kahve falında cami satın aldığını görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami satın almak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camii satın almak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına alamet eder.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında et satın aldığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında peynir satın aldığını görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorap satın aldığını görmek yaşama hevesinden olacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında saat satın aldığını görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir