AnaSayfa / Genel / Kahve falında un almak

Kahve falında un almak

Kahve falında un almak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, malının ve parasının çoğalacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un almak gördüyseniz:

  • Bazı olayların kontrolden çıkmasına izin vermeniz durumunda bir ilişkiniz size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında yağ ve un görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölüye un vermek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pakette un görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne un sürmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla un taşımak zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un elendiğini görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çuvalda un görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında unutulmuş para görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir