AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval un görmek

Kahve falında çuval un görmek

Kahve falında çuval un görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuval un gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Kahve falında çuval çuval un görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine inanılır.

Kahve falında çuval dolusu un görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında çuvalla un taşımak ihanet dolu bir işe girileceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında unu çuvala doldurmak işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuval un görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında un çuvalı taşımak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir