AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksük çorbası yapmak

Kahve falında yüksük çorbası yapmak

Kahve falında yüksük çorbası yapmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, nasiplerini alacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında yüksük çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Kahve falında yüksük çorbası yapmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksük çorbası görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yüksük görmek dikkat çekeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında yüksük atmak malının ve gelirinin çoğalacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına delalettir.

Kahve falında yüksük bulmak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı yüksük görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksük kaybetmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüksük görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir