AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba yapmak

Kahve falında çorba yapmak

Kahve falında çorba yapmak büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, acılarını dindireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, sabrını zorlayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorba yapmak gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birine çorba yapmak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine işaret eder.

Kahve falında tarhana çorbası yapmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında yüksük çorbası yapmak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yayla çorbası yapmak stresini atacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çorba servisi yapmak dikkat çekeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana çorba yapmak bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimek çorbası yapmak dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında hastaya çorba yapmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir