AnaSayfa / Genel / Kahve falında un bulamamak

Kahve falında un bulamamak

Kahve falında un bulamamak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, amacına ulaşacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında un bulamamak gördüyseniz:

  • Nakit akışı, ortak kaynak kullanımı veya yapılmış anlaşmaların yürümesi başlıklarından bazılarında sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında un bulamamak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına yorulur.

Kahve falında kıbleyi bulamamak güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, yarınlara bakacağına inanılır.

Kahve falında ekmek bulamamak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıyı bulamamak bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi bulamamak fakirlikten kurtulmaya, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına tabir olunur.

Kahve falında yatacak yer bulamamak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı eşini bulamamak mali sorunlarının çözüleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında birini kaybedip bulamamak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir