AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kaybedip bulamamak

Kahve falında birini kaybedip bulamamak

Kahve falında birini kaybedip bulamamak sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birini kaybedip bulamamak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı parasal sıkıntılarınızı sona erdirebilir.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve bulamamak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kaybetmek ve bulamamak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında birini kaybetmek bulamamak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine delalettir.

Kahve falında birini kaybedip bulamamak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybetmek bulamamak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini kaybetmek ve bulamamak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, günlerini hastanede geçireceğine alamet eder.

Kahve falında evini kaybetmek bulamamak maddi imkânlarının azalacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu kaybedip bulamamak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, adının yayılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir