AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi bulamamak

Kahve falında sevgiliyi bulamamak

Kahve falında sevgiliyi bulamamak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi bulamamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Kahve falında sevgilini bulamamak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi bulamamak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisini bulamamak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi bulamamak yolunda giden hayatın bozulacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi arayıp bulamamak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bokun eline bulaştığını görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında çorabını bulamamak hayatının yolunda gideceğine, başarılarını arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında istediğini bulamamak ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir