AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı bulamamak

Kahve falında kapıyı bulamamak

Kahve falında kapıyı bulamamak başarısızlıklara düşeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıyı bulamamak gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında evinin kapısını bulamamak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kapıyı bulamamak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine alamet eder.

Kahve falında kapı bulamamak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına işarettir.

Kahve falında yatacak yer bulamamak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafetini bulamamak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşini bulamamak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorap bulamamak çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evini kaybetmek bulamamak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir