AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalda un görmek

Kahve falında çuvalda un görmek

Kahve falında çuvalda un görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, gelecekte yüzünün güleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, ağız tadına kavuşacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında çuvalda un gördüyseniz:

  • Detaylı düşünün.

Kahve falında un dolu çuval görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş un çuvalı görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, günahlarından tövbe etmeye delalettir.

Kahve falında çuvalda un görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un çuvalı almak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında un çuvalı görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına işarettir.

Kahve falında çuvala un doldurmak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çuval un görmek geçim derdine gireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir