AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ ve un görmek

Kahve falında yağ ve un görmek

Kahve falında yağ ve un görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına inanılır.

Kahve falında yağ ve un gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritm anlayışına sahipsiniz.

Kahve falında yağ ve un görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı unuttuğunu görmek lüks şekilde yaşayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında un çorbası içmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında mısır unu almak yapılan işte geriye düşüleceğine, kavgaların biteceğine delalettir.

Kahve falında tepside un görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında un dökmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında unun içinde altın görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında unu görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir