Kahve falında babayla dudaktan öpüşmek

Kahve falında babayla dudaktan öpüşmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında babayla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında babayla dudaktan öpüşmek rahatsızlıkların son bulacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dudağını dikmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızla dudaktan öpüşmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üst dudak görmek kimden akıl soracağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağını boyadığını görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisiyle dudaktan öpüşmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi dudağını görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top