AnaSayfa / Genel / Kahve falında ufak taşlar görmek

Kahve falında ufak taşlar görmek

Kahve falında ufak taşlar görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, yeni bir çevre edinileceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ufak taşlar gördüyseniz:

  • Sizden hiçkimsenin beklenmediği hareketleri yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında ufak taşlar görmek çocuk sahibi olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ufak taş görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında irili ufaklı yılan görmek başka alanlara yöneleceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ufak fare görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı balık görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, başına uğursuz olayların geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ufak su dökmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına işarettir.

Kahve falında ufak yangın görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ufak ateş görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir