AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ufak fare görmek

Kahve falında beyaz ufak fare görmek

Kahve falında beyaz ufak fare görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz ufak fare gördüyseniz:

  • Çarpıcı yardım veya jestler söz konusu olursa kabul etmemek için bahane aramamalısınız.

Kahve falında beyaz ufak fare görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, tamamlanmadan kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ufak fare görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına alamet eder.

Kahve falında ufak para görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında ufak yangın görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalettir.

Kahve falında ufak insan görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ufak yılan görmek girilen yolda zarar edileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine delalettir.

Kahve falında ufak ateş görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ufak timsah görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir