AnaSayfa / Genel / Kahve falında ufak taş görmek

Kahve falında ufak taş görmek

Kahve falında ufak taş görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ufak taş gördüyseniz:

  • Karşınızdakileri kızdırmak konuları çıkmaza sokabilir.

Kahve falında ufak taş görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ufak taşlar görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine delalettir.

Kahve falında ufak sinek görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ufak fare görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı altın görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ufak ev görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ufak fare görmek büyük çaba sarfedeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ufak böcekler görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir