AnaSayfa / Genel / Kahve falında irili ufaklı yılan görmek

Kahve falında irili ufaklı yılan görmek

Kahve falında irili ufaklı yılan görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yeni yerler göreceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, umutların biteceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işarettir.

Kahve falında irili ufaklı yılan gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında irili ufaklı yılan görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı altın görmek istediği herşeye sahip olacağına, kızı olanların da gelin edeceğine işaret eder.

Kahve falında irili ufaklı balık görmek görmediği yerlere gideceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ufak yılan görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet eder.

Kahve falında ufak yılan görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ufak yılanlar görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işarettir.

Kahve falında ufak balık görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir