AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla uçurumun kenarına gelmek

Kahve falında arabayla uçurumun kenarına gelmek

Kahve falında arabayla uçurumun kenarına gelmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarına gelmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarına gelmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına işarettir.

Kahve falında arabayla uçurum kenarına gelmek şükür içinde bir hayat süreceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında uçurumun kenarına gelmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumun kenarında araba sürmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurum kenarında araba görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalettir.

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında araba görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, güzel günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir