AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve uçurum görmek

Kahve falında deniz ve uçurum görmek

Kahve falında deniz ve uçurum görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yetim sevindireceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında deniz ve uçurum gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize uçmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurum dibinde deniz görmek parasının ve makamının artacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize düşmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında uçurum ve deniz görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Kahve falında uçurumdan denize düşen birini görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumun altında deniz görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumdan denize atladığını görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan denize atlamak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, haneden birinin ayrılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir