AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan yukarı çıkmak

Kahve falında uçurumdan yukarı çıkmak

Kahve falında uçurumdan yukarı çıkmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları detaylı ele almanız küçük şeyleri idare etmeye çalışmak yerine, dikkatinizi bekleyen önemli konuları görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında uçurumdan yukarı çıkmak kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan yukarı tırmanmak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine işarettir.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak kazancını bu kişiden elde edeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yukarıya çıkmak kısmetinin de açılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yokuştan yukarı çıkmak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dik yukarı çıkmak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir