AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek kazancın ikiye katlanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, çok büyük özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerine ölü toprağı serpilmiş hissi vere işlerde hareketlilik görülebilir.

Kahve falında bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşüp kurtulmak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek görgülü ve kültürlü olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında uçuruma düşen görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla uçuruma düştüğünü görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında uçuruma düştüğünü görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan düştüğünü görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun uçuruma düştüğünü görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir