AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumda düşmek

Kahve falında uçurumda düşmek

Kahve falında uçurumda düşmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, başarılı olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumda düşmek gördüyseniz:

  • Bir yerleri, bir işi ya da bir insanı terk etme, başını alıp gitme arzuları duymanız olasıdır.

Kahve falında araba uçurumdan düşmek eğlenceli günlere kavuşacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşmek üzere olmak çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalettir.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize düşmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve ölmemek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan boşluğa düşmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan suya düşmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşmek ölmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında yüksek uçurumdan düşmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, önün açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir