AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşmek üzere olmak

Kahve falında uçurumdan düşmek üzere olmak

Kahve falında uçurumdan düşmek üzere olmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, getirisinden daha fazla olacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumdan düşmek üzere olmak gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor.

Kahve falında araba uçurumdan düşmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan düşmek üzere olmak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, işinin en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında uçurumdan aşağı düşmek fakir fukaraya yardım edileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına rivayet eder.

Kahve falında arabadan uçuruma düşmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle uçurumdan düşmek büyük işlerin ortaya konulacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli uçurumdan düşmek çok zor zamanlar yaşayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına delalettir.

Kahve falında gelinlikle uçurumdan düşmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve kurtulmak mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, başının belaya girmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir