AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir uçurumdan düşmek

Kahve falında bir uçurumdan düşmek

Kahve falında bir uçurumdan düşmek patron olunacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, dinden çıkacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Evde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında uçurumda düşmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek uçurumdan düşmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından düşmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan arabayla düşmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsle uçurumdan düşmek çok resmi görevlerde bulunacağına, kredi çekileceğine işarettir.

Kahve falında gelinlikle uçurumdan düşmek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşmekten kurtulmak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize düşmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir