AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin uçurumdan düşmek

Kahve falında birinin uçurumdan düşmek

Kahve falında birinin uçurumdan düşmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çok rahat edeceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında birinin uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden veya yatırımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında uçurumdan aşağı düşmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalettir.

Kahve falında arabadan uçurumdan düşmek sorunlarının sürekli artacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle uçurumdan düşmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle uçurumdan düşmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan arabayla düşmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve ölmemek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize düşmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir