AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta düşmek

Kahve falında ağaçta düşmek

Kahve falında ağaçta düşmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, gelirinin düşeceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçta düşmek gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Kahve falında elma ağacından düşmek hem yıpranacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç üzerine düşmek hastalıkların haneden uzak olacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan denize düşmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan düşmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek ağaçtan düşmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacından düşmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına inanılır.

Kahve falında armut ağacından düşmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacından düşmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir