AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam ağacından düşmek

Kahve falında çam ağacından düşmek

Kahve falında çam ağacından düşmek yıpranacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına inanılır.

Kahve falında çam ağacından düşmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki aşamada neler yapacağınızı belirlerken yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında çam ağacından düşmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, çok hayırlı adımların atılacağına delalet eder.

Kahve falında çam ağacı hediye almak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında çam ağacı çizmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında çam fıstığı ağacı görmek itibarın sarsılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında uzun çam ağacı görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çam ağacı devrilmesi görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında çam ağacının kesildiğini görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kazancında artış olacağına işaret eder.

Kahve falında çam ağacına çıkmak elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir