AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmaktan karşıya geçmek

Kahve falında ırmaktan karşıya geçmek

Kahve falında ırmaktan karşıya geçmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Kendi kendilerine zarar veren cümleler sarf eden ya da hareketler yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçmek insanların alım gücünün azalacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçememek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmak geçmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında ırmak üstünden geçmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ırmak üzerinden geçmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmağı geçmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan geçmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında temiz sudan karşıya geçmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir