AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşer gibi olmak

Kahve falında uçurumdan düşer gibi olmak

Kahve falında uçurumdan düşer gibi olmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında uçurumdan düşer gibi olmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşüyor gibi olmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan düşecek gibi olmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşecek gibi olmak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sorumlu tutacağına delalettir.

Kahve falında düşermiş gibi olmak kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşecek gibi olmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yataktan düşüyor gibi olmak kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına yorulur.

Kahve falında düşer gibi olmak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir