AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşüp ölmemek

Kahve falında uçurumdan düşüp ölmemek

Kahve falında uçurumdan düşüp ölmemek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşüp ölmemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sağlıklı seçim yapmasını beklemek bir fili itmekten daha zor olabilir.

Kahve falında uçurumdan düşeni görmek işsiz ise işe gireceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun uçuruma düştüğünü görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, kazançsız işler peşinde olmaya delalettir.

Kahve falında uçurumdan düşerken görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşüyor gibi olmak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının uçurumdan düştüğünü görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan düşen insanlar görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir