AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek iftiraya maruz kalınacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sorunlarını bitireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Verdiğiniz karlara veya attığınız imzalara sadık kalmalısınız.

Kahve falında arabayla uçurumdan düştüğünü görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla uçuruma düştüğünü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşen araba görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek ümitsizliğe, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına işarettir.

Kahve falında annenin uçurumdan düştüğünü görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında uçurumdan düşer gibi olmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, dünyasının bir anda değişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir